Handig naar info zoeken!

Vereniginginfo.be beschikt over een handige zoekfunctie om alle informatie te zoeken die je als vereniging nodig hebt om wettelijk, fiscaal en boekhoudkundig 100% in orde te zijn!

​Je hebt onbeperkt toegang tot verschillende modules:

• Nuttige info: uitgebreid, “to the point” en praktijkgericht
    (juridische, fiscale en boekhoudkundige topics voor vzw’s en feitelijke verenigingen door verenigingsexperts)
  • FAQ's: praktische antwoorden op veel gestelde vragen
  • Instructievideo's over tal van onderwerpen
  • Diverse modeldocumenten
  • Gerichte nieuwsbrieven
  • Actuele blogberichten met alles wat je moet weten voor je vzw én feitelijke vereniging

Unieke tools!

Daarnaast zijn er de unieke tools.

Dit zijn handige hulpmiddelen, die je helpen om 100% in orde te zijn én blijven met je vereniging.

Je hebt onbeperkt toegang tot verschillende tools:

• Uitgebreide scan: onmiddellijk rapport om te zien in hoeverre uw vzw of feitelijke vereniging in orde is, mét bijhorende stappenplannen
  • Contractentool: gebruiksklare handige contracten
  • Online vzw/verenigingsdossier: houdt online alle wettelijk verplichte documenten bij
  • Automatisch klaarmaken publicaties in het Belgisch Staatsblad: gedaan met moeilijke formulieren, deze worden nu immers automatisch ingevuld. Deze tool was de eerste in Vlaanderen én werd nog verbeterd. Reeds 400x gebruikt!
  • Boekhoudmodule  (kasboekhouding voor kleine vzw’s door uitgebreide excel + instructies, met alle verplichte documenten)
  • Automatisch ledenregister
  • ...

Antwoorden op zeer specifieke vragen

Specifieke vragen? Vind je niet onmiddellijk de juiste antwoorden? Wil je op tijd aan bepaalde verplichtingen herinnerd worden, mét de nodige uitleg?
Verschillende van onze experten staan voor jullie klaar!

• Vraag het aan een expert: eerstelijnsbijstand op je vragen
  • Emailalerts: handige verwittigingen per email wanneer je een bepaalde wettelijke verplichting in orde moet brengen, mét uitleg
  • Online cursus: schrijf je in op verschillende online cursussen waarin haarfijn wordt uitgelegd wat je binnen je vereniging allemaal moet doen
  • Webinars