Voor wie?

Vereniginginfo.be richt zich tot vzw's & feitelijke verenigingen. Elke vereniging kan lid worden: individueel of via hun gemeente of koepelvereniging.

Koepelorganisaties

Koepelverenigingen kunnen via vereniginginfo.be codes bekomen die ze uit kunnen delen aan hun verenigingen (vzw's of feitelijke verenigingen). De verenigingen kunnen vervolgens onmiddellijk genieten van alle mogelijkheden op vereniginginfo.be.

Interesse als koepelvereniging? Neem dan snel contact op!

Steden en gemeenten

Steden & gemeenten kunnen via vereniginginfo.be codes bekomen die ze uit kunnen delen aan hun verenigingen (vzw's of feitelijke verenigingen). De verenigingen kunnen vervolgens onmiddellijk genieten van alle mogelijkheden op vereniginginfo.be.

Verschillende gemeenten leveren zo een zeer interessante extra dienst an hun verenigingen.

Interesse als stad of gemeente? Neem dan snel contact op!

Een aantal steden & gemeenten zijn met hun verenigingen al actief op vereniginginfo.be!

Verenigingen

Verenigingen kunnen individueel lid worden: zowel feitelijke verenigingen als vzw's.

Hoe? Heel eenvoudig, registreer je vandaag nog voor een proefversie of volledige versie