Meer dan 500 verenigingen gebruiken vereniginginfo!

Vereniginginfo.be geeft glasheldere info, biedt makkelijke tools aan en zorgt voor hulp wanneer nodig!

Alle informatie die je nodig hebt om je vereniging te besturen!

Vereniginginfo.be beschikt over een handige zoekfunctie om alle informatie te zoeken die je als vereniging nodig hebt om wettelijk, fiscaal en boekhoudkundig 100% in orde te zijn!

​Je hebt onbeperkt toegang tot verschillende modules:

• Nuttige info: uitgebreid, “to the point” en praktijkgericht
    (juridische, fiscale en boekhoudkundige topics voor vzw’s en feitelijke verenigingen door verenigingsexperts)
  • FAQ's: praktische antwoorden op veel gestelde vragen
  • Instructievideo's over tal van onderwerpen
  • Diverse modeldocumenten
  • Gerichte nieuwsbrieven
  • Actuele blogberichten met alles wat je moet weten voor je vzw én feitelijke vereniging

Beschik over de tools die je nodig hebt!

Het unieke aan vereniginginfo.be?
Ongetwijfeld onze tools! Dit zijn handige hulpmiddelen, die je helpen om 100% in orde te zijn én blijven met je vereniging.

Je hebt onbeperkt toegang tot verschillende tools:

• Uitgebreide scan: onmiddellijk rapport om te zien in hoeverre uw vzw of feitelijke vereniging in orde is, mét bijhorende stappenplannen
  • Contractentool: gebruiksklare handige contracten
  • Online vzw/verenigingsdossier: houdt online alle wettelijk verplichte documenten bij
  • Automatisch klaarmaken publicaties in het Belgisch Staatsblad: gedaan met moeilijke formulieren, deze worden nu immers automatisch ingevuld. Deze tool was de eerste in Vlaanderen én werd nog verbeterd. Reeds 400x gebruikt!
  • Boekhoudmodule  (kasboekhouding voor kleine vzw’s door uitgebreide excel + instructies, met alle verplichte documenten)
  • Automatisch ledenregister
  • ...

Krijg steun en advies van een professioneel team!

Specifieke vragen? Vind je niet onmiddellijk de juiste antwoorden? Wil je op tijd aan bepaalde verplichtingen herinnerd worden, mét de nodige uitleg?
Verschillende van onze experten staan voor jullie klaar!

• Vraag het aan een expert: eerstelijnsbijstand op je vragen
  • Emailalerts: handige verwittigingen per email wanneer je een bepaalde wettelijke verplichting in orde moet brengen, mét uitleg
  • Online cursus: schrijf je in op verschillende online cursussen waarin haarfijn wordt uitgelegd wat je binnen je vereniging allemaal moet doen
  • Webinars

Blijf up-to-date!

Met blogberichten en nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuwtjes, wetswijzigingen, tips & tricks.

Begrijpbaar, praktisch en to the point!