Publicatiekost : nieuwe tarieven !

Categorie vzw's

Bedragen bekendmakingen Belgisch Staatsblad

De bedragen die vzw's moeten betalen bij de bekendmaking van de oprichtingsakte van een vzw of de neerlegging/publicatie van een wijzigingsakte (bv benoeming of ontslag nieuwe bestuurders, wijziging statuten, ontbinding,...) zijn vanaf 1 maart 2019 de volgende:

Oprichting

Op papier 162,09 euro + 21% B.T.W. = 196,14 euro
Elektronisch 117,09 euro + 21% B.T.W. = 141,69 euro

Wijziging

Op papier en elektronisch : 109,90 euro + 21% B.T.W. = 132,98 euro

De betalingen moeten vooraf gebeuren. Meer info vindt u hier.

Tevens wijzen wij u erop dat vereniginginfo.be een tool ontwikkelde die automatisch de aanvraagformulieren I en II (nodig voor publicatie in het Belgisch Staatsblad) invult.

vzw- en verenigingsexpert

Steven Matheï (°1977) is advocaat en één van dé verenigingsexperts in Vlaanderen. Hij adviseert kleine en grote vzw’s & feitelijke verenigingen, is auteur van het boek “De vzw stap voor stap” (4000 x verkocht), gastdocent Universiteit Hasselt en veel gevraagde spreker.