Nieuwe bedragen bekendmakingen Belgisch Staatsblad

Categorie vzw's

Bedragen bekendmakingen Belgisch Staatsblad

De bedragen die vzw's moeten betalen bij de bekendmaking van de oprichtingsakte van een vzw of de neerlegging/publicatie van een wijzigingsakte (bv benoeming of ontslag nieuwe bestuurders, wijziging statuten, ontbinding,...) zijn vanaf 1 maart 2018 de volgende:

- oprichting

Op papier 157,80 euro + 21% B.T.W. : 190,94 euro.

Elektronisch 114,00 euro + 21% B.T.W. : 137,94 euro.

- wijziging

Op papier en elektronisch : 106,90 euro + 21% B.T.W. : 129,35 euro.

De betalingen moeten vooraf gebeuren. Meer info vindt u hier.

Tevens wijzen wij u erop dat vereniginginfo.be een tool ontwikkelde die automatisch de aanvraagformulieren I en II (nodig voor publicatie in het Belgisch Staatsblad) invult.

vzw- en verenigingsexpert

Steven Matheï (°1977) is advocaat en één van dé verenigingsexperts in Vlaanderen. Hij adviseert kleine en grote vzw’s & feitelijke verenigingen, is auteur van het boek “De vzw stap voor stap” (4000 x verkocht), gastdocent Universiteit Hasselt en veel gevraagde spreker.