Deadline aangifte rechtspersonenbelasting komt dichterbij

Categorie VZW's

Voor VZW’s onderworpen aan de rechtspersonenbelasting gelden er sinds begin 2021  nieuwe termijnen voor de aangifte van deze rechtspersonenbelasting. Een VZW zal nu ten laatste 7 maanden na  het afsluiten van het boekjaar de aangifte moeten indienen.

Maar naar aanleiding van de coronacrisis werd er een uitstel voorzien.  VZW's die hun boekjaar tussen 31 december 2020 en 28 februari 2021 afsloten, krijgen uitstel tot en met 28 oktober 2021.

Hier vind je meer info over de nieuwe termijnen voor de aangifte van de rechtspersonenbelasting: klik hier.

Op zoek naar een praktisch stappenplan voor de aangifte van de rechtspersonenbelasting? Je vindt het hier terug: klik hier.

VZW- en verenigingsexpert

Steven Matheï (°1977) is advocaat en één van dé verenigingsexperts in Vlaanderen. Hij en zijn team adviseren kleine en grote VZW’s & feitelijke verenigingen.